INFORMES CIENTÍFICO-TÈCNICS DUTS A TERME AMB LA COL·LABORACIÓ DEL CCNIEC
16 de gener de 2019
NOVEDOS INFORME CIENTÍFIC SOBRE LA FISCALITAT DEL PA
Diverses associacions i entitats de ciències de la salut demanen al Govern la reducció de l’IVA del 10% al 4% per al pa integrals i de fibra. “És paradoxal que els pans més saludables tinguin l’IVA més alt”. La mesura permetria que les classes menys benestants accedissin a aquest tipus de pa, que contribueixen a evitar malalties cròniques.
Cliqueu aquest enllaç per descarregar el document
Cliqueu aquest enllaç per descarregar relativa a la presentació del document
16 d’octubre de 2018
DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ
El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans, la Societat Catalana d’Alimentació i Dietètica Clínica i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya demanen en el Dia Mundial de l’Alimentació l’etiquetatge frontal nutricional dels productes (FOP).
Assenyalen que és necessari harmonitzar aquest etiquetatge a Europa.