• ZONA D’ACCÉS RESTRINGIT
CCNIEC
  • QUI SOM?
    • DIRECCIÓ
    • GRUPS DE RECERCA
    • SOCIS
  • QUÈ FEM?
    • ACTIVITATS
    • DIVULGACIÓ PUBLICACIONS
    • SESSIONS EPINUT
    • RECERCA
  • PREMIS CCNIEC
    • PREMI RAMÓN TURRÓ
    • PREMI MARC VIADER
    • PREMI ANNA TRESSERA
    • PREMI TESIS DOCTORALS
  • SESSIONS CIENTÍFQUES
  • CONTACTE
  • Search
  • ACTIVITATS

______________________________________________________

ACTIVITATS DEL CCNIECResum de les activitas organitzades o dutes a terme la col·laboració del CCNIEC
SESSIONS CIENTÍFIQUES
TAULES RODONES
JORNADES CCNIEC
FÒRUMS DE DEBAT
SESSIONS EPINUT
INFORMES CIENTÍFICO-TÈCNICS
EL CCNIEC HA COL·LABORAT A:

HISTÒRIC DE JORNADES CIENTÍFIQUES ORGANITZADES PEL CCNIEC

Jornades:
“Present i futur de les relacions alimentació-salut: noves necessitats i nous aliments”

Data: 10/05/2007 i 11/05/2007
Lloc: Barcelona
Organització: CCNIEC, dintre del marc del Centenari de L’IEC

Programa científic de les Jorndes:

– Alimentació i salut: la nutrició i la ciència dels aliments ahir i avui. Abel Mariné
– Alimentació i salut: problemes mèdics actuals. Màrius Foz.
– La genètica en la producció i el disseny d’aliments. Pere Puigdomènech.
– Nutrigenòmica i malalties cardiovasculars. José M. Ordovás.
– Síndrome metabòlica. Una perspectiva des de la nostra experiència personal. Manuel Serrano Ríos.
– Nutrigenòmica i càncer. Pere Gascón.
– Impacte de la nutrigenòmica en la indústria alimentària. Daniel Ramón.
– Taula rodona: La ciència i la tecnologia dels aliments al Server de la salut. Moderadors: Abel Mariné i Josep Obiols.
– Nutrició animal i humana: recerca nutricional i pinsos industrials. Francesc Puchal.
– Estat actual i interès futur de les tecnologies suaus en l’elaboració dels aliments. Exemples. Teresa Aymerich.
– La producció primària d’aliments amb una alta productivitat i un alt rendiment energètic. Alfons J. Canicio.
– Tendències a la Unió Europea en la legislació alimentària. Casos d’actualitat. Lluís González Vaqué.

__________________________________________________

Jornades:
“Ingredients, additius i contaminants dels aliments: debat sobre els casos recents i conseqüències”

Data: 22/10/2004
Lloc: Barcelona
Organització: CCNIEC – Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i la Xarxa Temàtica en Nutrició

Programa científic de les Jorndes:

– Hidrocarburs aromàtics policíclics en l’oli de sansa i altres aliments, M. Carme Vidal.
– Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó, Josep A. Canicio.
– Els pinsos, abans i després de les “vaques boges”, Javier Polo.
– Vells i nous additius: una altra vegada els bromats, Robert Xalabarder.

______________________________________________________________________________

Què estàs buscant?

CCNIEC

El Centre Català de la Nutrició de l'Institut d'Estudis Catalans (CCNIEC) contribueix a l'avenç de la recerca bàsica i aplicada en nutrició per millorar la qualitat de la informació i la formació nutricional de la societat.

CONTACTE

C/ del Carme, 47.
08001 Barcelona (Espanya)

  info@ccniec.cat.

QUÈ ESTÀS BUSCANT?

Imatges: Extretes del Costumari Català. J. Amades. Salvat Editores, 1985.

Nota legal: Les imatges d'aquesta web gaudeixen dels permisos de reproducció necessaris i no se'n permet la seva utilització.

Scroll to top